Cami Okul İş Birliği İle Kutlu Doğum

• 27 Nisan 2017
Cami Okul İş Birliği İle Kutlu Doğum

Dinar İlçe Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Kutlu Doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programlar yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi tarafından Resim ve Fotoğrafçılık Kulübü olarak 4. geleneksel Kutlu Doğum Haftası Cami Okul İş birliği ile hazırlanan programda konuşan Okul Müdürü İsa Çetin şunları söyledi, “Âlemlere rahmet olarak gönderilen, müjdecimiz ve uyarıcımız Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’nın doğumunu kutladığımız ‘Kutlu Doğum Haftası’nın tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim.Sevgili Peygamberimizin tebliğ ettiği İslâm dini ile ‘karanlık dünyalar’ aydınlanmış, Allah inancı ile kalpler nurlanmıştır. O’na inanan toplumlar gerçek huzura ermiş, yeryüzünde adalet, eşitlik ve kardeşlik hâkim olmuştur.Yüce Allah, Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Peygamber Efendimizin ahlâk ve fazilet dolu hayatını öğrenmeyi, hatırlamayı,  anlamayı ve yaşamayı; Peygamberimizin sevgisini ve hoşnutluğunu kazanmayı hepimize nasip etsin” dedi.

Konuşmanın ardından ise Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Raziye Çetin ve öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftasına özel yapılan resimlerin sergilendiği etkinlik ikramlarla sona erdi.