Cerit Yaylası Köyünde Bahar Etkinliği

Cerit Yaylası Köyünde  Bahar Etkinliği

cerityy1

Cerit Yaylası Köyünde  Bahar Etkinliği

Cerit Yaylası Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından “birlik ve beraberlik” bahar etkinliği yapıldı.

Cerit yaylası köyünde düzenlenen etkinlikte konuşan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar,

“İzmir’den, Antalya’dan, Bursa’dan, Burdur’dan ve Isparta’dan gelen değerli Cerit Yaylalı değerli dostlarım hanfendiler beyfendiler hepinizi en derin saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hoşgeldiniz şeref verdiniz. Bu yıl 6. düzenlenen bu güzel güne gelmenizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. Bugünlerin sayılamayacak kadar güzelliği olduğunu vurgulamak istiyorum. Derneğin, insanları sosyal bakımdan bir çatı altında toplamasının, birbirleriyle olan bağlarının daha da kuvvetlenmesi, iyi, kötü, mutlu günlerde birbirlerinin yanında olması dolayısıyla önemli olduğunu belitmek istiyorum” dedi.

Dernek Başkanı Ahmet Akçay da derneğin faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi ve düzenlenen etkinliğe katıldıklarından dolayı tüm köylülerine teşekkür etti.

Adeta, yediden yetmişe tüm köylülerin buluştuğu etkinlikte, ödüllü yoğurt yeme yarışması ve sandalye kapma yarışması yapıldı ve çekilişler yapılarak hemen herkese hediyeler verildi. Halk oyunu gösterilerinin sunulmasıyla sona eren etkinliğe,  Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, MHP Dinar ilçe başkanı ve İl genel meclis üyesi İbrahim Acar, Parti yöneticileri, Belediye meclis üyeleri, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

cerityy2 cerityy3

cerityy4 cerityy5