• 24 Nisan 2015

ciritogi1

CİRİTOĞLU CAMİSİNDE 2. PİLAV ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

İlçemiz Santral Mahallesinde bulunan Ciritoğlu Camisinde 2. Etli pilav etkinliği düzenlendi.

İlki 2014 yılında, ikincisi ise bu yıl yani Recep ayın da yapılan ve bundan böyle her yıl üç ayler başlangıcında geleneksel olarak yapılacak etli pilav etkinliği Ciritoğlu Camisinde yapıldı. Üç aylar başlangıcıyla yapılan etkinlik Santral Mahalle Muhtarı Mustafa Uysal ve Bağlar Mahalle Muhtarı Gazi Yılmaz öncülüğünde yapıldı. Kılınan Cuma Namazı sonrasında Ciritoğlu Camisi Din Görevlileri Ali Çelik ve Abdurrahman Özkan tarafından okunan dua sonrasında cami cemaatine etli pilav ve ayran dağıtıldı. Cuma namazı sonrasında düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı İbrahim Acar katıldı. Santral Mahalle Muhtarı Mustafa Uysal ve Bağlar Mahalle Muhtarı Gazi Yılmaz pilav etkinliğinde katkısı olan esnaflara ve Santral ve Bağlar mahallesi sakinlerine teşekkür ettiler.

ciritogi2

ciritogi3