• 10 Kasım 2015

salardinar

ÇOBANLAR BELEDİYE SPOR 2 – 2 DİNAR BELEDİYE SPOR

Çobanlar Belediye Spor ile Dinar Belediye Spor maçı 8 Kasım 2015 Pazar günü saat 13.00 da Çobanlar ilçesinde gerçekleşti. Dinar Belediye Spor ilk yarıyı Çobanların attığı golle 1 – 0 mağlup tamamladı. İkinci yarıda ise Ali Acar ve İbrahim Özpınar dan gelen gollerle Dinar Belediye Spor 2 -1 öne geçti. Ancak 90 artı 3 te Çobanlardan gelen gol durumu 2 – 2 yaparak durumu eşitledi.

Dinar Belediye Spor 4. hafta itibarı ile na mağlupluğunu koruyor. Dinar Belediye Spor 5. hafta yani Pazar günü saat 13.00 da kendi evinde Hisar Belediye Spor ile karşılaşacak.

Dinar U-17 ler futbol takımı ise çıktığı karşılaşmalarda 4’te dört yaparak 12 puan ile liderliği sürdürüyor.

DİNAR BELEDİYE SPOR FİXTÜRÜ

DİNAR BELEDİYE SPOR PUAN DURUMU