Cumhuriyet Balosu, Onur Günü ve Açılış

• 31 Ekim 2016
Cumhuriyet Balosu, Onur Günü ve Açılış

Cumhuriyet Balosu

Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Teşkilatının organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Balosu Dinar Park Ala Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. CHP Gurup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, 24. Dönem Denizli Milletvekili CHP Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Cengiz ve birçok CHP’li vatandaşların katıldığı 29 Ekim Kutlama programına çok yoğun bir talep gerçekleşti. CHP’li partililerin yakından ilgi gösterdiği etkinlikte müzikli eğlence programı da yapıldı.

Onur Günü

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Danışma Meclisi Toplantısında partinin önde gelen isimlerine ve uzun yıllar emeği geçmiş parti üyelerine onur belgeleri takdim edildi. Dinar Esnaf ve Sanatkârlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gurup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, 24. Dönem Denizli Milletvekili CHP Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Cengiz, çevre il ve ilçe başkanları ve CHP’li Belediye Başkanları katıldı.

Konuşmaların ardından CHP’li üyelere onur belgeleri verildi.

Parti Binası Açılışı

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı binasının açılış merasimi gerçekleştirildi. Kısa bir süre önce CHP Genel Merkezi tarafından finanse edilerek, Dinar Ticaret Merkezinde bulunan iki ayrı iş yerini satın alarak birleştirilmesi sonucunda CHP İlçe Teşkilat binasına sahip oldu.

Dinar CHP İlçe Yönetimi tapusunu aldıkları İlçe Başkanlığı yeri için özel bir açılış töreni düzenledi.

chp-balo-2 chp-balo-5 chp-onur-belgeleri-2 chp-onur-belgeleri-3 chp-parti-binasi-acilisi-7 chp-parti-binasi-acilisi-8