DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZE İTHAFEN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

• 21 Temmuz 2016
DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZE İTHAFEN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Dinar Belediyesi tarafından, Ülkemizde 15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen kalkışma haraketi nedeniyle hayatını kaybeden “Demokrasi Şehitlerimize” itafen, 21 Temmuz 2016 Perşembe günü öğle namazı öncesinde ilçemiz Ulu Camiinde Mevlid-i Şerif okutulmuştur. Yapılan Kuranı Kerim tilaveti ve dua yapılarak demokrasi Şehitlerimizin ve tüm Şehitlerimizin ruhları şad edilmiştir. Kılınan öğle namazı sonrasında ise belediye ekipleri tarafından cemaate ve tüm vatandaşlara pilav ikramı yapmıştır. Belediye Başkanı Saffet Acar’da programa bizzat iştirak ederek belediye ekipleri ile birlikte vatandaşlara pilav dağıtmıştır.