DENİZ BİLGİSAYAR TÜRK TELEKOM MAĞAZASI AÇILIŞI YAPILDI

• 23 Ekim 2015

DENİZ BİLGİSAYAR TÜRK TELEKOM MAĞAZASI AÇILIŞI YAPILDI

İlçemiz PTT yanına Deniz Bilgisayar Türk Telekom Mağazası açılışı yapıldı.

ilçemizde bilgisayar satış, servis, yedek parça, donanım, güvenlik kameraları ve alarm sistemleri ile ilgili satış yapan Dinarlı esnafımız Turan Çekinir tarafından, PTT yanına ‘Deniz Bilgisayar Türk Telekom Mağazası’ açıldı. Açılış programına İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Müftüsü Celil Şimşek, belediye meclis üyeleri, TSO Başkanı Hakan Uyan, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, Türk Telekom  Güney Bölge Müdürü Metin Ay, Müdür yardımcısı Ahmet Kalkış, Ege Bölgesi Satış Grup Müdürü Hasan Bakırcı, Antalya satış müdürü Hüseyin Önder, Afyon İl Telekom Müdürü Ahmet Ali Gedik, Afyon Saha satış yöneticisi Enver Özdağ, Datagate Bölge Satış yöneticisi Kadir Çiftçi, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış Konuşmasını yapan Türk Telekom Güney Bölge Müdürü Metin Ay açılış konuşması yapması sonrasında, Başkan Saffet Acar şunları söyledi; “Dinarın en güzel ve önemli yeri olan bu yerde bu işyerinin açılması, hem Dinarımıza hem bu yoldan geçenlere hizmet edecek güzel bir mekan. İnanıyorum ki Dinarımıza, yöremize iyi hizmetler verecek olan Turan kardeşimi de kutluyorum. Ekonominin bu zor durumunda bu tür iş yerleri açmak biraz yürek işidir.” diyerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaymakam Şahin ise konuşmasında, bu hafta banka şubesi sonrasında ikinci iş yeri açılışı yaptıklarını belirterek, müessesenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Müftü Celil Şimşek’in yaptığı dua sonrasında mağazanın açılış kurdeleleri kesildi.

Türk Telekom Güney Bölge Müdürü Metin Ay tarafından stantlar gezdirilerek protokole ürünler hakkında tanıtım yapıldı. Açılışa katılan vatandaşlara ise işletme tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.