DEPREM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLÜT OKUNACAK

• 27 Eylül 2016
DEPREM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLÜT OKUNACAK

1 Ekim 1995 yılında Pazar günü meydana gelen deprem afetinde, ilçemizde hayatını kaybeden deprem şehitlerimize ithafen belediyemiz tarafından mevlidi şerif okunacaktır.

Ülkemizin değerli mevlüt hanlarından İsmail Coşar ve Bilal Demiryürek Cuma günü ilçemiz Ulu Camide Cuma Namazı öncesinde yapılacak mevlüt programına katılacaklardır. Ulu Camide okunacak mevlüt, merkezi sistemle müftülüğümüze bağlı tüm camilerde dinlenebilecek ve ayrıca Dinar Dost fm aracılığı ile canlı yayın olarak radyodan verilecektir. Kılınacak Cuma Namazı sonrasında ise Dinar Belediyesi tarafından şehitlerimizin ruhlarına ithafen vatandaşlara pilav dağıtılacaktır.