• 26 Aralık 2014

derey1

DERE MAHALLESİ ALT YAPI VE YOL YAPIM ÇALIŞMASI

İlçemiz Dere Mahallesi Muhtarı Niyazi Yılmaz’ın belediyeye yapmış olduğu müracaat sonrasında, Başkan Acar’ın talimatı ile belediye iş atölyesi amirliği ekibi ve araçları tarafından çalışma başlatıldı.

Dere Mahallesi Muhtarı Niyazi Yılmaz’ın yapmış olduğu müracaat ve Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile Dere Mahallesinde belediye ekiplerince çalışma başlatıldı. Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in mahallede yapmış olduğu keşif ve inceleme sonrasında çalışma başladı. Belediye su arıza ekipleri tarafından ilk olarak mahallede meydana gelen su patlağı tamiratı yapıldı. Su patlağı onarımı ve alt yapı çalışması sonrasında iş atölyesi amirliği ekipleri ve araçları tarafından Dere Mahallesinde bulunan 200 metre uzunluğunda ki yolda genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı. Yapılan çalışmadan dolayı Muhtar Yılmaz, Başkan Saffet Acar’a ve Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’e teşekkür etti.

derey2