• 14 Aralık 2014

engelmoral01

DERNEK İLK MORAL ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ilçede bulunan engelli vatandaşlara moral ziyaretleri başladı.

Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ilçede bulunan engelli vatandaşlara ev veya iş yerlerinde moral ziyaretleri başladı. Dernek tarafından ilk kez başlatılan sosyal etkinlikte Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri olan Elif Darakçı ve Havva Bircan tarafından gerçekleştirildi. Dernek üyeleri ilk defa yapmış olduğu moral ziyaretini ilçemizde ikamet eden Naciye Gökçe isimli vatandaşımıza yaptı. Belediye araçları ile ulaşımın sağlandığı öğrenilirken, Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu tür faaliyetlerin devam edeceği belirtildi.

engelmoral02