Zemin Etüdü Başladı

Zemin Etüdü Başladı

etützem01

Dev Projenin Zemin Etüdü Başladı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Suçıkan Mahallesine yapılacak olan 152 adet konutların zemin etütlerinin başladığını, TOKİ ve Belediye iş birliği içerisinde bu alanda çok lüks binaların yükseleceğini söyledi.

Suçıkan Mahallesi kentsel yenileme alanında, yerinde dönüşüm projesi kapsamında yeni yapılacak konutlar alanında zemin etüt çalışması başladı.

İlçemiz Suçıkan Mahallesi kentsel yenileme alanına Dinar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliği kapsamında Rize Çamlıhemşin ve Gaziantep Şahinbey model tipinde 152 adet konut yapılacaktır. Suçıkan Mahallesi kentsel yenileme alanında, Afyonkarahisar’da bulunan 3DM Mühendislik ekipleri tarafından zemin etüt çalışmalarına başlandı. Yerinde yapılan çalışmaları Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelleri ile rutin olarak ziyaret ederek incelemektedir.

Suçıkan Mahallesinde Dinar Belediyesi fen işleri müdürlüğü ve atölye amirliği ekipleri tarafından Kentsel dönüşüm kapsamında boşalan evlerin yıkım çalışmaları periyodik olarak devam ediyor. Yıkımda çıkan moloz ve hafriyat atıkları belediye kamyonları ile Dinar – Çivril karayolu 3. kilometresi alanında bulunan belediye vahşi çöp alanına nakli yapılıyor.

etützem02

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 5 YORUM
  1. kr dedi ki:

suçıkan mahallesindeki evler yıkıldı ama yerine ne çamlı hemşin evi ne de gaziantep şahinbey evinin yapılmayacağını onun yerine sait zorlu evlerinden verileceği duyumları geziniyor etrafta bunlar doğru mu?

2. a.a. dedi ki:

Dinar’ın sembolü olan Suçıkan da bulunan levha halindeki Atatürk heykelinin bronz bir Atatürk heykelinin yapılmasını, aydınlatılmasını ve büyük bir Türk bayrağıyla taçlandırılmasını rica ederim.

3. f.a. dedi ki:

Dinar ın sembolü olan Suçıkan da bulunan Ulu Önder Atatürk’ün levha şeklindeki kocatepe heykelinin gerçek bir bronz heykelin yapılmasını, aydınlatılmasını ve buyuk bir Türk bayrağıyla taçlandırılmasını rica ederim.

4. Mustafa Öz dedi ki:

cok güzel ,iyi bir calisma olur insallah.sahinbey ve camlihemsin projelerinin fotograflarini yayinlarsaniz seviniriz.

5. .....YASAR dedi ki:

BAŞKAN HIZLI BAŞLADI İNŞAALLAH BÖYLE DEVAM EDER…….