• 26 Ekim 2015

dinardazkırı11 (1)

DİNAR BELEDİYE SPOR 1 – 1 DAZKIRI BELEDİYE SPOR

Süper Amatör Liginde bulunan Dinar Belediye Spor, 2015 – 2016 yılı sezonunda 3. maçı olarak kendi evinde Dazkırı Belediye Spor ile karşı karşıya geldi.

Dinar Belediye Spor kendi evinde 25 Ekim Pazar günü saat 13.00 da karşılaştığı Dazkırı Spor ile ilk yarı yaptığı ataklardan sonuç elde edemedi ve ilk yarıyı golsüz nihayetlendirdi. İkinciyarı düdüğünün çalması ile birlikte ataklarına devam eden Dinar Belediye Spor, aradığı gölü 75. dakikada Mustafa Talip Şengülsoy’un filelere gönderdiği güzel şutta buldu. Dinar Belediye sporun attığı gol ardından kısa süre içinde Dazkırı Belediye Spor, penaltı ile 78. dakikada attıkları golle durumu beraberliğe getirdiler. Maç bir birlik beraberlikle son bulurken, havanın soğuk olmasına rağmen Dinarlı ve Dazkırılı taraftarlar tribünleri doldurdu.

dinardazkırı11 (2) dinardazkırı11