Dinar Belediyesi Eski Başkanı Kadri Veziroğlu Hayatını Kaybetti

• 15 Mayıs 2016
Dinar Belediyesi Eski Başkanı Kadri Veziroğlu Hayatını Kaybetti

Dinar Belediyesi Eski Başkanı Kadir Veziroğlu (74) vefaat etti. 15 Mayıs Pazar günü sabah saatlerinde İstanbul Liv Hospital Hastanesi’nde hayatını kaybeden Veziroğlu uzun süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle tedavi görüyordu.

1977-1980 yılları arasında Dinar Belediye Başkanlığı yapan, Sefa Sirmen döneminde İzmit Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde bulunan, son olarak ise İstanbul Şişli Belediyesinde Mustafa Sarıgül’ün Proje Danışmanı olarak görev yapan Kadri Veziroğlu’nun cenaze töreni 17 Mayıs 2016 Salı günü Ulu Caminde kılınacak cenaze namazı sonrasında asri mezarlıkta toprağa verileceği öğrenildi.

Başkan Acar Kadri Veziroğlu’nun vefatıyla ilgili mesaj yayımladı.Acar yayımladığı mesajında;” Dinar’ımıza ve Belediyemize büyük emeği geçmiş olan eski Belediye Başkan’ımız Sayın Kadri Veziroğlu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Yüce Mevla’dan Sevgili Veziroğluna rahmet diler, başta kederli ailesine Dinar halkına ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim. ” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

ALLAH RAHMET EYLESİN… TOPRAĞI BOL, MEKANI CENNET OLSUN…