DİNAR BELEDİYESİ KAPALI SPOR SALONU

• 09 Ocak 2015

DİNAR BELEDİYESİ KAPALI SPOR SALONU

Dinar Belediye Başkanlığına bağlı Kapalı Spor Salonu Tesislerinde spor aktiviteleri devam ediyor. Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile Kapalı spor salonu fitness antrenman bölümüne yeni kardiyo ve kondisyon aletleri alındı. Alınan kondisyon aletleri, uzman teknik ekip tarafından kurulumu yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın sık sık  denetlediği kapalı spor salonu tesislerinde öğrencilere ve vatandaşlara yönelik tüm spor faaliyetleri devam ediyor. Tesisin basketbol sahasında ise Öğretmen Şener Sevyurt ve Öğretmen Burhan Erdal tarafından Cumartesi ve Pazar günleri öğrencilere yönelik badminton ve masa tenisi kursları devam ediyor.

Tesisin güreş eğitimi bölümünde ise Emekli Öğretmen ve Güreş Antrenörü Cemalettin Bozkurt ve Milli Güreşçi Baki Öztürk tarafından ilçede bulunan 10 – 12 yaş arası öğrencilere güreş eğitimi verilmeye devam ediliyor. Öğrencilere yönelik verilen kurslardan hiçbir şekilde ücret alınmamaktadır. Kapalı spor salonu tesislerinde giriş kayıt işlemleri tesis sorumlusu İbrahim Gökçe tarafından yapılmaktadır. Fitnes antrenman ve vücut geliştirme salonunda ki vatandaşlar, fitnes salonu bölüm sorumlusu Barış Menekşe tarafından çalıştırılıyor.

İlçede tek olan ve bünyesinde birçok bölüm barındıran kapalı spor salonu tesislerini, Belediye Başkanı Saffet Acar periyodik olarak denetliyor.

kapals01 kapals06 kapals05 kapals04 kapals03 kapals02