• 12 Ocak 2015

saitacbayol01

DİNAR DAZKIRI YOLUNUN AÇILIŞI YAPILDI

Afyonkarahisar Dinar içinden geçen yeni Dazkırı yolu düzenlenen törenle trafiğe açıldı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in Afyonkarahisar’dan telekonferans sistemi ile katıldığı Dinar-Dazkırı yolu açılış programına, Afyonkarahisar Milletvekili Said Açba, Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, M. Beşir Nursaçan,  Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel ve Dinarlı vatandaşlar katılım gösterdi.

Afyonkarahisar’dan telekonferans sistemi ile Dinar’a bağlanan konuşmacılar Dinar-Dazkırı yolunun hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından kurdelesi kesilen yol trafiğe açıldı.

saitacbayol02  saitacbayol03

saitacbayol04