DİNAR EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİNE İFTAR YEMEĞİ

• 20 Haziran 2017
DİNAR EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİNE İFTAR YEMEĞİ

Dinar Belediyesi ve Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneğine (DEGDER) iftar yemeği verildi.

İftar programında konuşma yapan Başkan Acar; “İhtiyaç sahibi olan değerli gençlerimize bir nebze olsun eğitimde başarı sağlayabilmeleri adına katkıda bulunan siz değerli Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneğini üyeleri ile Mübarek Ramazan ayında birlikte olmaktan son derece mutluyum. Eğitime vermiş olduğunuz katkıdan dolayı tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yaptığınız yardımları kabul eylesin. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. ” dedi.

İftar Yemeği sonrasında Derneğin çalışmaları ve 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında istişare yapıldı.