• 26 Mayıs 2015

CGR_8474

DİNAR GÜREŞ TAKIMI İL BİRİNCİSİ OLDU

Dinar Hlak Eğitim Merkezi tarafından açılan, Dinar Belediyesi tarafından yer temini edilerek desteklenen minikler güreş kursu, Belediye Kapalı Spor Salonunda devam ediyor.

Güreş Antrenörleri Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk tarafından belediye kapalı spor salonu tesislerinde yetiştirilerek güreş eğitimi verilen 5., 6. sınıf öğrenciler (11 – 12 yaş arası) Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezinde (GEM) müsabakalara çıktı. Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk nezaretinde müsabakalara katılan öğrenciler Afyonkarahisar ‘da takım olarak birinci oldular. Afyonkarahisar GEM’de en yüksek 110 puanı alarak takım halinde birinci olan Dinar gurubu, aldıkları kupa ve madalyalar ile birlikte Belediye Başkanı Saffet Acar’a ziyarette bulundular. Güreş Antrenörü Cemalettin Bozkurt, Afyon’da gerçekleşen müsabakalar ve etkinlikler hakkında Acar’a anlatım yaptı. Yapılan Ziyarette Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer’de hazır bulundu. Bozkurt, Belediye Başkanı Saffet Acar başta olmak üzere Halk Eğitim Merkezine ve Sermaye Pişyasası Kurulu (SPK) YİBO’ya güreş eğitimlerine göstermiş oldukları katkılar dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Acar – Koçer, Bozkurt ve Öztürk’ü tebrik ederek öğrenciler hediyeler verdi.

CGR_8478 CGR_8481 CGR_8482

CGR_8516 CGR_8522