Dinar İlçe Kaymakamlığından Muhtarlara İftar Yemeği

• 30 Haziran 2016
Dinar İlçe Kaymakamlığından Muhtarlara İftar Yemeği

Dinar İlçe Kaymakamlığı tarafından Dinar IYAŞ Park’ta merkez mahalle muhtarlarına ve ilçeye bağlı köy muhtarlarına iftar yemeği verildi.

Muhtarlar tarafından çok yoğun bir katılımın gerçekleştiği iftar yemeğinde konuşan Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, herkese hayırlı iftarlar dileyerek, hoş geldiniz konuşması gerçekleştirdi. İftar programı sonrasında bir arada iftar yapmaktan çok mutlu olduklarını belirten muhtarlar Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’e teşekkürlerini sundular.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ise yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi, “Burada birlik ve beraberlik içerisinde muhtarlarımızla birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Köyünün, mahallesinin gözü kulağı olan muhtarlarımız ile her zaman koordineli bir şekilde çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Allah herkesin orucunu kabul etsin, hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

Iyaş Park’ta gerçekleşen iftar programına, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Müftüsü Celil Şimşek ve muhtarlar katıldı.