DİNAR İTFAİYESİ HEM TATBİKAT YAPTI, HEM KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

• 11 Mart 2016
DİNAR İTFAİYESİ HEM TATBİKAT YAPTI, HEM KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Dinar Belediyesi İtfaiye Amirliği, Sivil Savunma Haftası nedeniyle Fatih Ortaokulunda hem tatbikat yaptı, hem bayan öğretmenlerin kadınlar gününü kutladı.

Dinar Belediyesi İtfaiye Amirliği tatbikat esnasında itfaiye ekipleri, yangın nasıl çıkar, nasıl söndürülür, nasıl kontrol altına alınır gibi teorik bilgileri öğrencilere aktardılar. İlk olarak yangın alarmı verilerek öğrencilerin okuldan düzenli bir şekilde tahliye edilmesi sağlandı. Daha sonra yanan bir tüpün ıslak bir battaniye ile söndürülmesi gösterildi. Son olarak boş bir kap içerisine dökülen benzin yakılarak müdahale edilişi gösterildi. Bu gösteriyi öğrenciler de uyguladı.

Tatbikat sonrasında Dinar Belediyesi İtfaiye Amiri Vedat Yılmaz bayan öğretmenlere bir sürpriz yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı ve çiçek takdim etti.

fatih-tatbikat1103-0 fatih-tatbikat1103-1 fatih-tatbikat1103-2 fatih-tatbikat1103-3 fatih-tatbikat1103-4