• 22 Ekim 2015

marsyasmmstrr009

Dinar Marsyas Masterleri Antalya-Kemer Yolcusu

İlçemizde faaliyet gösteren Dinar Marsyas Masterleri 22-25 Ekim 2015 tarihlerinde Antalya-Kemer’de düzenlenecek olan Antalya Saccer Cup turnuvasına katılacak. Dinar Marsyas Masterleri Futbol Kulübü Başkanı İrfan Yüksel, “Her yıl Antalya;’da düzenlenen turnuvalara katılarak gerek ilçemizin isminin duyurulmasın da ve gerekse güzel dostlukların oluşmasına katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Kulüp olarak sadece sportif faaliyetlerde değil kültürel ve sosyal faaliyetlerde de çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Marsyas Masterlerinin son idmanını tamamlamasına müteakip perşembe günü Antalya’ya hareket edecek. Bu arada Marsyas Masterleri Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan voleybol turnuvasına da katılmış, yarı finalde Müftülük ile yaptığı maçı 3-1 kaybetmiştir.