• 11 Aralık 2014

kariyer1

Dinar Meslek Yüksek Okulu Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri

Dinar Meslek Yüksek Okulu tarafından 4. sü düzenlenen Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri etkinlikleri Dinar IYAS Park Sinema Salonunda başladı. Bu gün de sürecek olan etkinliğe Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Garnizon Komutanı Mutlu Tokmak, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi, ‘Hayatta kariyeriniz ne olursa olsun, Atatürk İlkelerine ve Cumhuriyete bağlı olarak yaşamlarınıza devam ediniz’ dedi.

Etkinlikte konuşan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ise, öğrencilerin topluma bir şeyler verebilmeleri adına etkinliğin öneminin büyük olduğunu, Dinar Meslek Yüksek Okulunun son yıllarda çok büyük bir ivme kazandığını söyledi.

Kariyer ve Kişisel Gelişim Günlerinde açılış konuşması yapan Dinar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr. İbrahim Balık, etkinliğin dördüncüsünü düzenlemekten çok büyük bir mutluluk duyduğunu, on dördüncü, yirmi dördüncü etkinliği düzenleyebilmenin alt yapısını oluşturduklarını belirtti. Kariyer günlerini düzenlemekteki amacın, öğrencilerin mesleki becerileri ile çalışma hayatlarına kazandırmak olduğunu ifade eden Balık şunları söyledi, ‘Etkinliğimizde 3 ana tema var. Öğrencilerimiz, akademik camiadan hocalarımız ve iş adamlarımız. Bu üç gurubu bir araya getirerek bir birlerine çok şeyler katacağına inanıyoruz’ dedi.

kariyer2

kariyer3 kariyer4 kariyer5