DİNAR MHP’DE İSTİFALAR DEVAM EDİYOR

• 28 Ağustos 2017
DİNAR MHP’DE İSTİFALAR DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe Teşkilatında kayıtlı 51 kişi istifa etti. Geçtiğimiz hafta Dinar Belediye Meclis Toplantı Salonunda Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve aralarında Meclis Üyelerinin de bulunduğu 56 kişi Milliyetçi Hareket Partisinden istifa etmişti.

Bu istifaların ardından Dinar Suçıkan Park Tesislerinde düzenlenen istifa merasimiyle birlikte 51 kişi daha partisinden istifa etti.

Belediye Başkanı Saffet Acar ve Eski MHP İlçe Başkanı İbrahim Acar’ın da katıldığı istifa merasiminde partisinden istifa eden 51 kişi imzaladıkları dilekçeleri ilgili yerlere gönderdi.

Burada bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yıllarca emek verdiği partisi olan MHP’den geçen hafta istifa ettiğini, 9 yıldır beraber yürüdüğü yol arkadaşlarının da istifa edeceğini belirterek şunları söyledi, “Birlikte 9 yıldan bu tarafa MHP yürüdüğümüz 51 arkadaşımız da bu gün istifa etmiş bulunuyorlar. Biz her zaman ve her yerde Milliyetçiliğimizle övünüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi kaydi olarak bizleri üyelikten silebilirler, ancak yüreğimizden Milliyetçiliği asla silemezler. 9 yıldır olduğu gibi arkadaşlarımızla birlikte davamıza, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkanımızın Yanındayız

MHP’den istifa eden 51 kişi her an Belediye Başkanı Saffet Acar’ın yanında olduklarını, gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini bildirdiler. MHP’nin ilçede oy oranının geçmiş dönemlerdeki seçimlere göre çok az olduğunu, ancak Saffet Acar sayesinde on binlere dayanan bir oy potansiyeline ulaşıldığını ifade eden partililer, “Her zaman başkanımızın yanındayız. Hiçbir zaman davaya ihanet etmedik, bundan sonra da etmeyiz. Partiyi bu duruma düşürenler utansın” dediler.