DİNAR MYO MÜDÜRÜ İBRAHİM BALIK’A VEDA YEMEĞİ

ibalikveda1

DMYO’da Yeni Dönem Başladı

Yeni Müdürü Hayrettin Ertan

Afyonkocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulu (DMYO) Müdürü İbrahim Balık görevinden ayrılarak Afyonkarahisar merkeze gitti. Dört yıl DMYO’da müdürlük görevini yapan İbrahim Balık veda yemeği vererek ilçe protokolü ve kurum içi mesai arkadaşlarıyla helalleşti.

Suçıkan Park Dinlenme Tesislerinde verilen yemeğe Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Meslek Yüksek Okulu Yeni Müdürü Hayrettin Ertan ve okul öğretim görevlileri katıldı.

DMYO’ya müdür olarak atanan Hayrettin Ertan, Eski Müdür İbrahim Balık’ın ilçeye ve okula 4 yıl boyunca en iyi şekilde hizmet ettiğini ifade ederek, Balık’ı çok kibar ve nazik bir insan olarak tanıdığını, Dinar’ı hiç bir zaman unutmaması gerektiğini söyledi.

Dinar’daki görevinden resmi olarak ayrıldığını ancak gönlünün her zaman Dinar ile birlikte olduğunu kaydeden İbrahim Balık yaptığı konuşmada şunları söyledi, ‘Dinar Meslek Yüksek Okulu olarak çok iyi bir seviye yakaladık. 4 yıl görev sürem içerisinde okulumuza 8 yeni personelimiz katıldı. Ben sizlerden öncelikli olarak eğitim faaliyetlerinizi aksatmadan sürdürmenizi rica ediyorum. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar el birliği içinde yapılan işlerdi. Bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Saffet Acar’a, Eski kaymakamlarımız Ahmet Yurtseven’e, Avni Kula Bey’e ve yeni kaymakamımız Mustafa Şahin Beylere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Biz her zaman siyaset üstü bir kurum olarak hareket ettik. Bazı siyasetçilerimiz bunu beğenmedi. Ancak böyle olmak zorundaydı’ dedi.

Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise, İbrahim Balık’ın ilçeyle aşina olmuş bir insan olduğunu ve Dinar’ı çok benimsediğini söyleyerek, yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Saffet Acar çok hüzünlü bir ayrılık olduğunu belirterek, ‘İbrahim Balık’ın gidişini öğrendiğimde gerçekten çok üzüldüm. Müdür beyle 4 yıl birlikte çalıştık. Okulumuzda çok iyi bir eğitim sistemi var. Kendisine teşekkür ediyorum, yeni görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

Konuşmaların ardından ise Afyonkarahisar merkeze temelli giden İbrahim Balık’a Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar ve DMYO Yeni Müdürü Hayrettin Ertan tarafından plaket ve hediyeler takdim edildi.

ibalikveda2

ibalikveda3 ibalikveda4

ibalikveda5 ibalikveda6ibalikveda7

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. AYHAN KALKAN dedi ki:

GÜLE GÜLE SAYIN BALIK
    BAŞARILAR SAYIN ERTAN’A
    Yıllardır ilçemizde görev yapan sayın müdürümüz,Dinar Meslek Yüksek Okulu (DMYO) Müdürü İbrahim Balık ‘ın tayinine şahsen çok üzüldüm ama bir yandan da doğrusu sevindim.Müdürümüz İbrahim hocamızın başarılı çalışmalarını unutamayız.Umarım yeni görevinde de başarılı hizmetler verecektir.Sevindim diyorum çünkü bıraktığı makama bir zamanlar okulumuzun yeni açıldığında Sayın müdürümüz Cevat Bey yer için uğraşlar verirken ben Halk kütüphanesi müdür vekilliği görevindeydim uygun olan binamızı yeni kazanmıştık okulumuzun iihtiyacı olan halıcılık bölümü ve araştırma görevlileri için yer tahsisi yaparak hizmetlerine sunmuştum.İşte o yıllarda Dinarda göreve başlayan araştırma görevlesi Hayrettin Ertan ve arkadaşı için de üst kattaki iki küçük odayı vermiştim ve görevlerine başlamışlardı.Başarılı çalışmalarıyla her iki araştırma görevlisi hocalarımız bugün hala Dinarda hizmet veriyorlar ve Ertan hocamın müdürlük koltuğuna oturmasına bunun için çok sevindim ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyor saygılar sunuyorum.Yüni göreviniz hayırlı olsun.
    Araştırmacı gazeteci yazar Ayhan Kalkan