DİNAR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE YABANCI YATIRIMCI

• 26 Mayıs 2016
DİNAR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE YABANCI YATIRIMCI

OSB mize yeni bir Yabancı yatırımcı kazandırılmıştır. Firma Suriyeli olup 19.707 m2 büyüklüğünde bir parsel tahsis edilmiştir. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Dinar Kaymakamı Mustafa ŞAHİN ve OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dinar Belediye Başkanı Saffet ACAR ile Firma yetkilileri tarafından sözleşme imzalanarak söz konusu parsel yatırımcı firmaya tahsis edilmiştir. Yatırımcı firma OSB içerisinde ki tesis de Prekast ve Öngerilmeli (Prefabrik) Beton Elemanları İmalatı yapacaktır. Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre 14-15 ay içerisinde inşaatı bitirerek imalata başlayacağını ve yaklaşık 50 kişi istihdam edileceğini beyan etmişlerdir.

Yatırımcı firma yetkilileri Dinar Kaymakamı Mustafa ŞAHİN’e ve Dinar Belediye Başkanı Saffet ACAR’a OSB. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Hakan UYAN, Hüseyin DEMİRKAN ve Nedim SOYALTIN’a ve OSB Bölge Müdürü İbrahim ER’e teşekkür etti.

osbyatirimci-2016 (3) osbyatirimci-2016 (2) osbyatirimci-2016 (1)