• 08 Aralık 2014

dysdk1

Sayın SAFFET ACAR

DİNAR BELEDİYE BAŞKANI

Göreve geldikten sonra başlattığınız ve 2014 Yılında 5.sini düzenlediğiniz; ilçemizin tanıtımı ve kültür hayatına önemli katkı sağladığına inandığımızi “Marsyas Uluslararası Kültür, Sanat ve Müzik Festivali”nin; “2014 YILI DONİZETTİ KLASİK MÜZİK ÖDÜLÜNE” layık görüldüğü; yapılan ödül törenine davet edilerek,  ödülün ilçemiz adına şahsınıza TAKDİM edildiğini basından öğrenmiş bulunuyoruz.

Bu ödülle Dinar’ımızın tanıtımına katkı sağlamış olan Festival Komitesi’ne, hizmeti geçen belediye personeline ve hemşehrilerimize şahsınızda teşekkür eder, saygılar sunarız.

DİNAR YAZARLAR ŞAİRLER KÜLTÜR

DERNEĞİ YÖNETİM KURULU