• 12 Kasım 2015

DİNAR’A YENİ BİR İŞ YERİ DAHA AÇILDI

Camikebir Mahallesi 2. Şadırvan Sokak Dinar adresinde hizmete giren Orhan Tombuloğlu’na ait Tombuloğlu İnşaat-Proje ve Taahhüt işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

Yapılan açılışa, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, Dinar İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan Uyan ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Saffet Acar ve davetlilerin kestiği iş yeri açılışında davetlilere, yiyecek ve içecek ikramları yapıldı. Başkan Acar açılışta yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Bir beldenin, ilçenin kentleşmesi için olmazsa olmaz mühendislere ve mimarlara ihtiyaç duyulmaktadır. Ben inanıyorum ki değerli Orhan kardeşim Dinar’ın imarında bizlere hizmet edecektir. Bu inançla kendisine başarılar diliyorum.  Dinar’a ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Acar’ın konuşmasından sonra iş yerinin açılış kurdelesi kesildi.

IMG_0497 IMG_0498 IMG_0501 IMG_0507 IMG_0515 IMG_0520