• 13 Aralık 2014

coskunabi1

DİNAR’DA BİR İŞ YERİ DAHA AÇILDI

İlçemiz İtfaiye Mahallesi kuaförler caddesi olarak bilinen yol üzerine çiğ köfte salonu açılarak hizmete başladı. Belediyeden emekli Coşkun Özpınar tarafından çiğ köfte salonu olarak faaliyete başlayacak olan iş yeri açılışına başta belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Saffet Acar şunları söyledi; “Coşkun kardeşim halkımıza hizmet etme konusunda güzel bir iş yeri açıyor. Gerçekten çok güzel bir iş yeri, bu cadde’de böyle bir şeye ihtiyaç vardı. Ekonominin kötü günlerinde böyle bir cesaret için kendilerini kutluyorum. Ticaret yapmak son derece zor bir iş, değerli kardeşimin bu zor işi başaracağını ben yürekten inanıyorum. İnşallah bu mekan Özpınar ailesine, Dinarımıza hayırlar getirir, Cenabı Allah tamamını erdirsin.” Dedi. Başkan Acar’ın yapmış olduğu konuşma sonrasında iş yeri için dua yapıldı. kurdele kesimi sonrasında açılışa katılan tüm vatandaşlara iş yeri tarafından çiğ köfte ikramı yapıldı.

coskunabi2 coskunabi4 coskunabi3

coskunabi4 coskunabi5 coskunabi6

coskunabi7  coskunabi8

coskunabi9

coskunabi10 coskunabi11

coskunabi12

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. fahri çetin dedi ki:

yeni işyerin hayırlı uğurlu olsun Allah bereketli etsin.

2. Muharrem yıldız dedi ki:

Hayırlı olsun Allah bol kazanç versin