DİNAR’DA İLÇE SPOR MERKEZİ AÇILDI

• 13 Temmuz 2016
DİNAR’DA İLÇE SPOR MERKEZİ AÇILDI

Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla ilçemizde spor merkezlerinin faaliyetlerinin düzenlenmesi için 3289 Sayılı Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkındaki Kanuna göre Eğitim Öğretim Kurulu oluşturulmuştur.

Eğitim ve öğretim kurulu 14/06/2016 tarihinde toplanmış, toplantıda alınan kararda İlçemizde açılacak spor branşlarının Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü, Dinar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Dinar Belediye Başkanlığı tarafından iş birliği içerisinde ücretsiz olarak açılması, açılacak spor branşların da Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlere görev verilmesi, öğretmen (antrenör) durumuna uygun olarak Badminton, Basketbol, Masa Tenisi, Güreş, jimlastik ve Voleybol dallarında Kapalı Spor Salonunda ve futbol branşının stadyumda yapılması kararlaştırılmıştır.

Spor Merkezlerine kayıtlar Spor salonunda halen devam etmektedir. Faaliyetlere okullar açılıncaya kadar devam edilecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

Başarılar…Değerli başkanımızı ve emeği geçen ve geçecek olan tüm Dinar dostlarını, Dinar’ı sevenleri kutluyorum.