DİNAR’DA İLK İFTAR HUZUR EVİNDE VERİLDİ

• 10 Haziran 2016
DİNAR’DA İLK İFTAR HUZUR EVİNDE VERİLDİ

Mübarek Ramazan ayının ilk iftar yemeği her yıl olduğu gibi Türkiye Yardımseverler Derneği Dinar Şubesi tarafından Buhurcular Huzur Evinde verildi. Dinar İlçe Protokolünün de katıldığı iftar yemeğinde Dinarlı yardımseverler huzur evi sakinleriyle birlikte oruçlarını açtılar.  Dinar İlçe Müftüsü Celil Şimşek tarafından dualar okundu.

Duadan sonra konuşan Türkiye Yardımseverler Derneği Dinar Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Yüksel, her yıl Ramazan ayında birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları kaydetti, “Yardımseverler Derneği olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimize hoş geldiniz. Bu gün burada huzurevi sakinlerimiz ile birlikte olmak, onlarla beraber iftar yapmak bizleri çok memnun etti. Değerli yardımsever vatandaşlarımız da buraya katılarak çok büyük manevi destek vermiş oldular. Bizler yaşlı vatandaşlarımız için, onların refah ve huzuru için gece gündüz çalışmaktayız. Onları sadece iftar zamanlarında değil diğer günlerde de yalnız bırakmıyoruz” dedi.

Huzur Evinde gerçekleşen iftar yemeğine Dazkırı Kaymakamı M. Beşir Nursaçan, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Garnizon Komutanı Mutlu Tokmak, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Ak Parti İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Uyan, Dinar MYO Müdürü Hayrettin Ertan, Dinar Devlet Hastanesi Yöneticisi Fatih Türkmensoy, İlçe Müftüsü Celil Şimşek ve Dinarlı yardımsevenler katldı.

HUZUREVİİLKİFTAR (1) HUZUREVİİLKİFTAR (2) HUZUREVİİLKİFTAR (3) HUZUREVİİLKİFTAR (4) HUZUREVİİLKİFTAR (5) HUZUREVİİLKİFTAR (6) HUZUREVİİLKİFTAR (7) HUZUREVİİLKİFTAR (8)