Dinar’da Yeni Eğitim-Öğretim Haftası Kutlamaları

• 23 Eylül 2016
Dinar’da Yeni Eğitim-Öğretim Haftası Kutlamaları

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı İlk Öğretim Haftası Kutlamaları Dinar’da düzenlenen bir program eşliğinde gerçekleştirildi.

İlçe Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstüne Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin bırakılmasıyla başlayan resmi törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Çelenk bırakma merasiminin akabinde Dinar Menderes İlk Okulunda devam eden kutlama etkinliklerinde öğrenciler çeşitli gösteriler sundular.

Kutlamaların ardından birinci sınıf öğrencileri öğretmenlerine çiçek takdimi yaptılar.

ilkogtrmhftasi2016-1 ilkogtrmhftasi2016-2 ilkogtrmhftasi2016-3 ilkogtrmhftasi2016-4 ilkogtrmhftasi2016-5 ilkogtrmhftasi2016-6 ilkogtrmhftasi2016-7