DİNARLI MİNİK GÜREŞCİ MEHMET ARSLANTÜRK

DİNARLI MİNİK GÜREŞCİ  MEHMET ARSLANTÜRK

dinarliminikgurescimehmet (3)

DİNARLI MİNİK GÜREŞCİ  MEHMET ARSLANTÜRK

Isparta’nın Uluborlu ilçesinde geleneksel hale gelen 39. Uluborlu Geleneksel Yağlı Güreşlerinde Dinarlı Minik Güreşçi Mehmet Arslantürk minik güreşçiler ikincisi oldu.

Uluborluda gerçekleşen müsabakalarda Dinar Belediyesi Spor Tesislerinde Cemalettin Bozkurt ve Milli Güreşçi Baki Öztürk tarafından eğitilen Mehmet Arslantürk bölgede Dinar’ın adını duyurmayı başardı.

Çok sayıda güreş severlerin ve Dinarlının katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda Minik Güreşçiler grubunda ikinci olan Arslantürk madalyasını aldı.

dinarliminikgurescimehmet (4) dinarliminikgurescimehmet (5) dinarliminikgurescimehmet (6) dinarliminikgurescimehmet (2)