DÖRT TABUT KAPASİTELİ CENAZE ARACI ALINDI

• 21 Ocak 2016
DÖRT TABUT KAPASİTELİ CENAZE ARACI ALINDI

Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından 2010 yılında alınan klimalı cenaze aracının yetersiz gelmesi nedeniyle yine Acar’ın talimatı ile Dinar Belediyesine bir cenaze aracı daha alındı.

Başkan Saffet Acar’ın talimatı ile Atölye Amiri Atanur Sağlam tarafından, Ankara Devlet Malzeme Ofisinden 68.250 TL’ye alınan yeni cenaze nakil aracı Dinar’a getirildi. Belediye hizmet binası önünde aracı inceleyen Başkan Saffet Acar’a ve belediye meclis üyelerine Atölye Amiri Atanur Sağlam tarafından teknik bilgi verildi. 2016 Model Ford marka klimalı cenaze nakil aracı 5+1 yolcu ve 4 tabut kapasiteli.

Başkan Acar konuşmasında şunları söyledi; “Güzel ve sağlam bir araç, dolayısı ile Dinarımıza yakışan bir araç. İnşallah Dinar halkımıza en iyi hizmeti verecek. Dinar halkının dışında çevreye hizmet verecek. Diar’ın köylerinde ve bölgesinde cenazesi olan Türkiye’nin neresinde olursa olsun cenazesini götürüyoruz. Dinarlı olup da Türkiye nin neresinde olursa olsun cenazeyi Dinar’a getiriyoruz. Bir tane aracımız vardı ama bir araç bize yetmiyordu. İkinci aracımız daha fonksiyonel, o tek götüre biliyordu bu dört tane cenazeyi aynı anda götürme kapasitesine sahip, ilçemize yöremize hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.”dedi

2016cenazearaci-yeni (1) 2016cenazearaci-yeni (2) 2016cenazearaci-yeni (3) 2016cenazearaci-yeni (4) 2016cenazearaci-yeni (5) 2016cenazearaci-yeni (6) 2016cenazearaci-yeni (7)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

Bu yeni hizmet aracının ilçeme hayırlı olmasını diliyor, sayın başkanı kutluyorum….Raif ÖZTÜRK

2. RAİF ÖZTÜRK dedi ki:

hayırlı uğurlu olsun…Başkanım tebrikler, teşekkürler… RAİF Öztürk