2014 YILINDA DSİ’DEN TALEP EDİLEN PROJE HAYATA GEÇİYOR

• 07 Aralık 2016
2014 YILINDA DSİ’DEN TALEP EDİLEN PROJE HAYATA GEÇİYOR

2014 YILINDA DSİ’DEN TALEP EDİLEN PROJE HAYATA GEÇİYOR

Isparta Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürü Adem Coşkun ve Afyonkarahisar DSİ yetkilileri 2014 yılında Dinar’a gelerek Belediye Başkanı Saffet Acar’a bir ziyaret gerçekleştirmişlerdi.

Ziyarette, ilçemizde bulunan Menderes Nehri ve bu nehre bağlı olan kanalların durumu görüşülüp, bilgi alışverişi ve istişare edilmişti.

Başkan Acar, Eskişehir’de bulunan Porsuk ve Afyonkarahisar’da ki Akarçay’ı örnek göstererek, Dinar’da doğan ve Dinar’ın merkezinden geçen Menderes Nehri için yapılacak çalışmayla ülkede örnek gösterilebilecek bir proje olabileceğinin altını çizdi. 2014 Yılında yapılan görüşme ve talep sonrasında Menderes Nehri ıslah projesi 2017 yılında hayata geçiyor.

2014 Yılında DSİ den talep edilen proje haberini alttaki linkten takip edebilirsiniz;

DSİ YETKİLİLERİ DİNAR’DA İNCELEME YAPTI

dsi2014proje-1 dsi2014proje-2 dsi2014proje-3 dsi2014proje-4