• 17 Aralık 2014

kapak0

ENGELLİLERE DESTEK DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından başlatılan ‘Tane Tane Pet Şişe ve Kapak Topluyoruz, Adım Adım Engelleri Aşıyoruz’ kampanyasına Dinar da bulunan birçok esnaf, ev hanımı ve öğrencilerden destek geliyor.

Dinar Belediyesi tarafından ‘Tane Tane Pet Şişe ve Kapak Topluyoruz, Adım Adım Engelleri Aşıyoruz’ kampanya kapsamında engelliler için tekerlekli sandalye ve akülü araç için belediye tarafından pet şişe kapağı toplanmaya devam ediyor. Son olarak Nizamettin Baytaroğlu tarafından 6500 adet civarında kapak toplanarak, belediye personeli gerentolog Faruk Gürdal tarafından teslim alınmıştır. Engelliler için kapak toplayanlar, Dinar Belediyesi Çevre Mühendisliğine teslim edebilirler.