• 21 Ekim 2015

tarimsamineridsm (1)

DİNAR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ETKİLİ TARIM VE HAYVANCILIK SEMİNERİ

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 20/10/2015 tarihinde Dinar Belediyesi Toplantı Salonunda ceza infaz kurumlarından salıverilen 20 yükümlüye “Etkili Tarım ve Hayvancılık ” konulu seminer verildi.

Dinar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde görev yapan Ziraat Mühendisi Erdem GÜLER ve Veteriner Hekim Mustafa ÜĞDÜL tarafından verilen ve yaklaşık 1 saat süren seminerde, katılımcılara ‘Türkiye de hayvancılık, hayvancılığı geliştirmek için neler yapmalıyız, Türkiye de tarım ve tarım kolları ve tarımı geliştirmek için neler yapmalıyız, Dinar ilçemizde yapılan tarım ve hayvancılık kolları hakkında bilgilendirme yapılarak etkili tarım ve hayvancılık konusunda  dikkat edilmesi gereken noktalar  üzerinde  duruldu.

Seminer yükümlülerin sorularına cevap verilerek sona erdirildi.

tarimsamineridsm (2)