EVİN İKİNCİ KATINA MONTE EDİLDİ

• 15 Ekim 2016
EVİN İKİNCİ KATINA MONTE EDİLDİ

ENGELLİ ASANSÖRÜ EVİN İKİNCİ KATINA MONTE EDİLDİ

Dinar Belediyesi Atölye Amirliği ekipleri tarafından engelli vatandaşımızın ikinci katında ki evine engelli asansörü monte edildi.

Dörtyol Mahallesinde ikamet eden Tahsin Ataş isimli vatandaş, engelli torunu Emine Ataş’ın evlerinin ikinci katından aşağı ve yukarı inip çıkmasından dolayı yaşadığı sıkıntı nedeniyle belediyeye yapmış olduğu müracaat sonrasında asansör çalışması başladı. Belediye atölye amirliği ekipleri tarafından ölçüsü alınan bölümde kısa süre sonra engelli asansörü monte edildi. Yapılan çalışma sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar ve Atölye Amiri Atanur Sağlam engelli vatandaşımız Emine Ataş için yapılan asansörü incelemede bulundu. İnceleme akabinde Emine Ataş’ı da evinde ziyaret eden Başkan Saffet Acar, kullanabileceği takdirde akülü tekerlekli engelli aracı da temin edebileceğini ifade etti. Ziyaret sonrasında Ataş ailesi belediye tarafından yapılan çalışma nedeniyle Başkan Acar’a teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Recep Kandemir dedi ki:

Teşekkürler sayın başkan

2. OLCAY KANDEMİR dedi ki:

SAYIN BELEDİYE BAŞKANI SAFFET ACAR YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BU HİZMETTEN VE BİZZAT YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ZİYARETTEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.
    YAPMIŞ OLDUĞUNUZ TÜM HİZMETLERİNİZİ YAKINDAN TAKİP ETMEKTEYİM HER GÜN BELEDİYE WEB SİTESİNİ ZİYARET EDİYORUM VE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HİZMETLER TAKDİRE ŞAYAN. SİZE VE TÜM BELEDİYE ÇALIŞANLARINA BAŞARILAR DİLERİM.
    OLCAY KANDEMİR S.M.M.M. ISPARTA