FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ TUNCOĞLU ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

• 07 Temmuz 2017
FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ TUNCOĞLU ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

DİNAR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ ERTUĞRUL TUNCOĞLU 2017 YILINDA YAPILAN VE YAPILACAK ÇALIŞMALARA HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanımız Sayın Saffet Acar ile yapmış olduğumuz 2017 yılı çalışma programı toplantı ve istişareleri sonrasında bu yıl 15.000 metrekare kilitli parke taşı ihalesi yapılmış olup, döşeme çalışmaları başlamıştır. Kilitli parke taşı döşenecek alanlar; Camikebir Mahallesi, İtfaiye Mahallesi, Sanayi Mahallesi, Pazar Mahallesi, Santral Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Yeni Mahalle yolları olacaktır.

Sıcak asfalt çalışmalarımız ise İncirli Mahallesi Kandemir siteleri bölgesinden başlamıştır. Belediye iş atölyesi amirliği bünyesinde bulunan, belediyemizin asfalt şantiyesinde imal ettiğimiz sıcak asfaltımız ile ilçemize bu yıl 80.000 metrekare asfalt serilecektir. Sıcak asfalt serilecek olan yerlerimiz ise; İncirli Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Stadyum Mahallesi, Korubaşı Mahallesi, Yeni Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Otogar Mahallesi, Santral Mahallesi ve Camikebir Mahallesi yollarıdır.

Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından 705 metre bordur taşı döşeme işlemi tamamlanmıştır. 2009 – 2016 yılı arası toplam 65 adet çocuk oyun parkı ve fitness spor aletleri kurulumu gerçekleşmiştir. 2017 yılında ise 3 takım çocuk oyun parkı ve 3 takım fitness spor aleti kurulumu yapılmış olup toplam sayı 71’e yükselmiştir.

Su arıza birimimiz tarafından 2017 yılı Haziran ayına kadar 760 metre ilave içme su hattı; Korubaşı Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Pancar Mahallesine döşenmiştir. Yine Haziran ayına kadar kanalizasyon birimimiz tarafından 300 metre kanalizasyon hattı Hürriyet Mahallesine döşenerek çalışmalar tamamlanmıştır. Drenaj çalışması olarak 300 lük korige boru ile 510 metre yağmur suyu drenaj hattı Yeni Hastane önüne şu an için döşenmektedir.

2016 yılına kadar ilçemiz de toplam 128 bin 479 metre doğalgaz hattı döşenmiştir. Mart ayı verilerine göre toplam abone sayısı 6633 olmuştur. 2017 yılı içerisinde de doğalgaz hattı döşeme çalışmaları devam edecektir.

Park bahçe birimimiz tarafından ise ilçemizin muhtelif alanlarına 2017 yılı Haziran ayına kadar 28 bin 266 adet çeşitli çiçek getirilerek dikim işlemi tamamlanmıştır.

Belediyemiz atölyesinin ise 2700 metrekare çatı değişimi yapıldı. Bütün binaların iç dış boya badana işlemi yapılmıştır. Fen işleri müdürlüğümüz tarafından yapımı tamamlanan çalışmalar hakkında da basın yolu ile rutin olarak bilgi verilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Ertuğrul TUNCOĞLU

Dinar Belediyesi Fen İşleri Müdürü