• 04 Haziran 2015

san-fi1

FİDAN DİKİMİ SONRASINDA ÇİMLEME ÇALIŞMASI

İlçemiz Yeni Sanayi Sitesi yolu güzergahına belediye park bahçe ekipleri tarafından ağaç fidanı dikim çalışmaları tamamlandı.

İş atölyesi amirliğine bağlı araç ve iş makineleri tarafından bölgede yapılan alt yapı ve düzenleme çalışması sonrasında ortalama 30 kamyon toprak serilerek tesviyesi yapılması sonrasında alana 150 adet Cennet Elması, Elma, Armut, Erik, Kayısı, Nar, Ayva ve Kiraz ağacı fidanları park bahçe ekipleri tarafından dikildi. Toplam 450 metre uzunluğundaki alanda meyve fidanları dikimi sonrasında park bahçe ekipleri tarafından zemin düzenleme ve çimleme çalışması başladı.

san-fi2

san-fi3

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. muzaffer can dedi ki:

sayın başkanım çalışmalarınızı beğeniyle takip ediyorum şehir içinden geçen yol aralarının düzenlenmesiyle anayolun ortasındaki direk lambaları ne zaman yapılacak.dinar için prestij kaybı