• 22 Nisan 2015

geceninrengi01

GECENİN RENGİ PROGRAMI ÇEKİMLERİ DİNAR’DA YAPILDI

Knal3 Televizyonunda Hamza Top tarafından hazırlanan, Dinar Belediye Bando Şefi Gazi Yılmaz tarafından sunulan Gecenin Rengi adlı televizyon programının çekimleri Dinar Park Ala Düğün ve Konferans salonunda yapıldı.

Düzenlenen programa Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, belediye meclis üyeleri, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Hakan Uyan, Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar, Dinar Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kenan Özdemir, Dinar Esnaf, Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Topçu, Dinar Belediye Spor Kulüp Başkanı Fatih Karataş, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlara açık olarak yapılan televizyon programında Dinar Marsyas Musiki Cemiyeti tarafından Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği icra edildi. Belediye Başkanı Saffet Acar’da programda sahne alarak Türk Sanat Müziği parçaları seslendirdi.

Dinar’da çekimleri yapılan Kanal3 Gecenin Rengi isimli televizyon programı, 22 Nisan 2015 Çarşamba akşamı saat 21.00’da Kanal3 ekranlarında yayınlanacaktır.

geceninrengi03 geceninrengi02

geceninrengi04 geceninrengi07 geceninrengi06 geceninrengi5 geceninrengi05

geceninrengi09 geceninrengi14 geceninrengi13 geceninrengi12 geceninrengi11 geceninrengi10

geceninrengi16 geceninrengi22 geceninrengi21 geceninrengi20 geceninrengi19 geceninrengi18 geceninrengi17