• 01 Nisan 2015

iskurnot01

GEÇİCİ ORMAN İŞÇİLERİNİN KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Dinar Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak çalıştırılması için, İş-Kur Toplum Yararına Programında (TYP) 200 işçi çalıştırılması için belediye binasında bulunan iş-kur hizmet noktasına talimat geldi.

Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar İş-Kur İl Müdürlüğü ile temaslarda bulunarak mevcut rakamın yükseltilmesi için görüşmelerde bulundu. Yapılan istişare neticesinde İl Müdürlüğü, Başkan Saffet Acar’ın teklifini kabul ederek işçi sayısını 305’e yükseltti.

Belediye İş-Kur hizmet noktası sorumlusu Ercan Menekşe tarafından yapılan başvuru kayıtları sonrasında 31 Mart 2015 tarihinde ilçemiz Belediye Kültür Merkezinde İş-Kur yetkilileri, Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ve Dinar Noteri huzurunda çekiliş yapıldı. Kurada isimleri çıkan vatandaşların gerekli işlemler sonrasında 13 Nisan 2015 tarihinde iş başı yapacaklardır. 2 Ay fidan dikimi, 4 ay bakım işleri olmak üzere işçiler toplam 6 ay istihdam edilecektir. Kurada isimleri çıkan vatandaşların listesi, 7 Nisan’da Orman İşletme Müdürlüğü askı panosunda yer alacaktır.

iskurnot02