GERİ DÖNÜŞÜM KAPSAMINDA ATIK YAĞLAR TOPLANIYOR

• 27 Ağustos 2016
GERİ DÖNÜŞÜM KAPSAMINDA ATIK YAĞLAR TOPLANIYOR

Dinar Belediyesi tarafından, atık bitkisel yağlar geri dönüşüm kapsamında toplanıyor.

Belediye Çevre Mühendisi İsa Akar öncülüğünde ilçemizde bulunan gıda işletmecilerinden, geri dönüşüme gönderilmek üzere bitkisel atık yağların toplaması yapıldı. Dinar Kredi Yurtlar kurumu başta olmak üzere, Suçıkan Park Tesisleri, Alaş Balıkçılık, Hastane, Öğretmen evi, Santral Aile Parkı ve ilçemizin muhtelif yerlerinde bulunan lokantalardan atık yağlar toplandı. Dinar Belediyesi ile anlaşması bulunan lisanslı bitkisel atık yağ toplayıcı özel bir firma tarafından toplanan yağlar geri dönüşüme gönderildi. Belediye Çevre Mühendisi İsa Akar, Dinar Belediyesi hizmet binası önünde atık yağ toplama haznesi olduğunu, dileyen vatandaşlar atık yağlarını getirerek buraya bırakabileceklerini söyledi.

atık yağ (1)