DİNAR BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ
Yeni Zabıta Yönetmeliği
İnceleme/Şikayet Başvuru Formu
Benzinlik Akaryakit Ye Yeri Açmak İcin İstenen Belgeler
Gıda maddeleri Üreten İsyerleri İcin is Yeri Acma ve Çalistirma Ruhsatlarinda İstenen Belgeler
Sihhi İsyeri Acma ve Çalistirma Ruhsat Ycin İstenen Belgeler
UMUMA AÇIK EĞLENCE YERLERİ İÇİN MESUL MÜDÜRLÜK BELGESİNDE İSTENİLEN EVRAKLAR
Bilgi Edinme Basvuru Formu
Evlendirme Dairesi
Türk Vatandaşları için Gerekenler
Yabancı Uyruklu Vatandaşları için Gerekenler
Dinar Ulaşım Haritası
İçeriğe Göz At

Haberlerde Ara

SUÇIKAN PARK MAYIS AYINDA HİZMETİNİZDE

Dinar Belediyesi ekipleri yaz ayının gelmesiyle birlikte ilçede yer alan Suçıkan Parkını gece gündüz çalışmalarımızı hızlandırarak devam ettiriyor 6 Mayıstan önce tam kapasite hizmete başlamayı hedefliyor.

İlçemiz geçmiş tarihinde büyük önem taşıyan kültürümüzde ve yaşamamızda büyük efsanelere konu olmuş Dinar Belediyesine ait su çıkan park ve otel ve piknik alanı yeniden restore edilerek yaz aylarında Dinarlı ve müşterilerine kapılarını hizmete açmaya hazırlanıyor. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar beraberinde belediye meclis üyesi Rafet Şimşek ve Basın Halkla İlişkiler görevli personeli Turgut Çetin yaz ayları için yapılan son hazırlıkları yerinde incelemek için suçıkan park çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Acar yapılan çalışmalar hakkında görevli belediye personeli Mehmet Kent’ten bilgi aldı.

Suçıkan parktan büyük gelir elde etmeyi hedefleyen Başkan ACAR, inşallah buradan Dinar belediyesine ek bir gelir elde edeceğiz. Ekmeden biçmek olmadığı gibi İlk önce biraz masraf edeceğiz halkımıza en güzel hizmeti sunmak için kaliteli ve temiz bir ortam oluşturacağız.

Ondan sonra güler yüzlü personelimiz ile birlikte hizmet etmeye başlayacağız. Tüm bunları yerine getirdikten sonra Ailenizle ve çocuklarınızla dinlenip ve eğlenebileceğiniz Suçıkan Parkı tüm hizmetlerin en iyisini yapacak temiz ve titiz işçiliği ile birlikte Dinar Belediyesinin ek gelir getiren bir işletmesi haline gelecektir

Şu anda hali hazırda hizmette kaliteyi ön plana çıkaran personelimiz işletmemizin içecek bölümünde hizmet etmeye devam ediyor.
Suçıkan park, otel, yüzme havuzları Bu alanı gerek kültürel anlamda gerekse ticari anlamda kullanıyoruz. Onun Dinarımızı ülkemizde de tanınılması için bu ve bunun gibi tarihi önem arz eden yerlerini ön plana çıkaracağız.

Ön plana çıkarmalıyız ki tarihi efsanelerle dolu ilçemiz tanıtımında da kolay olacağı gibi dinar hızla da gelişecektir” dedi.

|
Kategori : Dinar Haber  |  Okunma: 3662  |  23 Nisan 2009   |  Yazdırılabilir Sayfa Sayfayı Yazdır >

KalınİtalikAltçizgiliLink

Bugün: 2210