DİNAR BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ
Yeni Zabıta Yönetmeliği
İnceleme/Şikayet Başvuru Formu
Benzinlik Akaryakit Ye Yeri Açmak İcin İstenen Belgeler
Gıda maddeleri Üreten İsyerleri İcin is Yeri Acma ve Çalistirma Ruhsatlarinda İstenen Belgeler
Sihhi İsyeri Acma ve Çalistirma Ruhsat Ycin İstenen Belgeler
UMUMA AÇIK EĞLENCE YERLERİ İÇİN MESUL MÜDÜRLÜK BELGESİNDE İSTENİLEN EVRAKLAR
Bilgi Edinme Basvuru Formu
Evlendirme Dairesi
Türk Vatandaşları için Gerekenler
Yabancı Uyruklu Vatandaşları için Gerekenler
Dinar Ulaşım Haritası
İçeriğe Göz At

Haberlerde Ara

DİNAR BELEDİYE BAŞKANI SAFFET ACAR VE BAYANLAR MECLİSİ TARAFINDAN YENİ DOĞAN BEBEKLERE BEBEK SETİ HEDİYE EDİLDİ.

DİNAR BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA

Afyonakarhisar Dinar ilçesinde, Nisan ayından itibaren doğan bebeklere Dinar Belediyesi tarafından bebek seti hediye edildi. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından birçok ilklere imza atılırken yapılan sosyal etkinlikte Uluslar arası Marsyas Festivali, E-Belediye sistemi, Dinar’da bulunan 65 yaş üstü vatandaşlara Alzheimer (Unutkanlık) hastalığı testi, Dinar Belediyesi Mobil Uygulaması, hasta nakil ambulans hizmeti, cenaze nakil ve cenaze masrafları geliyor. Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından son ise olarak ‘Hoş Geldin Bebek’ ve ‘Her Nikah Bir Hayattır, Her Kalem Bir Ağaçtır’ sloganı ile iki yeni projeye daha imza atıldı. Nisan ayı 2013 yılı itibarı ile yeni doğan bebeklere, bebek seti ve nikah kıyan genç çiftlere ise içinde kara çam tohumu olan imza kalemi hediye edildi. İlk imza kalemi ise Belediye Başkanı Saffet Acar’ın kıydığı nikâhta Melek Köksel ve Murat Aygündüz çiftine verildi.

‘Hoş geldin Bebek’ etkinliği kapsamında ise Belediye Başkanı Saffet Acar ve eşi Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, Cennet Açıkkol, Fatime Acar, Hacer Akpınar, Belediye Kültür Müdürü Osman Doğan ve basın mensuplarının oluşturdu heyet, 2013 yılı Nisan ayında ilk doğan bebeklerin ailelerine teslim edildi.

İlk bebek seti hediye edilen ailelerin ismi ise şöyle; Gazeteci İsmail Yılmaz, Ramazan Sayın, Engin Dönmez ve Dündar Şahin Atakaya.

Belediye Başkanı Saffet Acar ve bayanlar meclisi dört ailenin evlerine ziyarette bulunarak iki oğlan ve iki kız bebeklere pembe ve mavi bebek setlerini hediye etti.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar yaptığı konuşmasında basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu; “2013 yılı Nisan ayında başlattığımız bu etkinlikte, ilçemizde Nisan ayından itibaren yeni doğan bebeklerimize belediyemiz tarafından bebek seti verilmeye başladı. Bu etkinliği belediyemiz olarak sosyal sorumluluk kapsamında yapıyoruz. Bu sosyal etkinlikte bizlere yardımcı olan Bayanlar Meclisi’ne de teşekkür ediyorum”

Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar ise belediye tarafından yapılan bu tür sosyal etkinlikleri desteklediklerini belirtti.

|
Kategori : Dinar Haber  |  Okunma: 1239  |  09 Nisan 2013   |  Yazdırılabilir Sayfa Sayfayı Yazdır >
Habere Yorumu Yazan : sevnur
çok duyarlı bir davranış Allah sizden razı olsun Tarih: 09.04.2013 17:23:34