• 25 Ağustos 2015

hacıadaylarıuğurlama2015 (0)

HACI ADAYLARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

İlçemiz Dinar ve çevre köylerden toplam 52 hacı adayı kutsal topraklara yolcu edilerek uğurlandı.

2015 yılı Dinar Hac yolculuğu programı kapsamında, Dinar ve çevresinden kutsal topraklara hac farizasını yerine getirmek için gidecek olan hacı adayları, aileleri ve sevenleri ile birlikte Belediye hizmet binası yanında bulunan belediye otoparkında bir araya geldiler. Belediye Başkanı Saffet Acar’ın yurt dışında olması nedeniyle hacı adayları uğurlamasına Belediye Başkan Vekili Metin Zeyebek, Belediye Meclis Üyeleri Abbas Çetin ve Sami Soytürk katıldı. Başkan Vekili Zeybek, Çetin ve Soytürk otobüslerde yerlerini alan hacı adaylarına kek, su ve meyve suyu ikramında bulunarak kendilerine hayırlı yolculuklar diledi. İlçe Müftüsü Celil Şimşek’in yapmış olduğu dua sonrasında otobüsler Kütahya Zafer Havalimanına hareket etti. Alınan bilgiye göre, hacı adaylarının Kütahya Havalimanından uçakla direkt olarak Medine’ye inecekleri öğrenildi.

hacıadaylarıuğurlama2015 (1) hacıadaylarıuğurlama2015 (2) hacıadaylarıuğurlama2015 (3) hacıadaylarıuğurlama2015 (4) hacıadaylarıuğurlama2015 (5) hacıadaylarıuğurlama2015 (6)