• 10 Ekim 2015

hibrahimkinik (1)

HALİL İBRAHİM KINIK’TAN YEMEK İKRAMI

Özel Öğrenci Servisi Sahibi Halil İbrahim Kınık’tan öğrencilere öğle yemeği ikramı yapıldı.

İlçemiz Dinar’da okullara öğrenci servisi yapan Halil İbrahim Kınık’tan öğrencilere öğle yemeği ikramı yapıldı. Öğrenci Servisi Yetkilisi ve Şoförü olan İbrahim Kınık, 2015 – 2016 yılı eğitim ve öğretim dönemi haftası dolayısıyla servislerinde taşımacılığını yaptığı öğrencilere bir restoranda öğle yemeği ikramında bulundu. Bir toplantısı olduğundan dolayı davetli olduğu programa katılamayan Belediye Başkanı Saffet Acar, özrünü beyan ederek öğrencilere yeni eğitim ve öğretim dönemlerinin hayırlı olmasını, Halil İbrahim Kınık’a da çalışmalarında başarılar diledi.

İbrahim Kınık, 2015 – 2016 yılı eğitim ve öğretim dönemi başlamasıyla birlikte öğrencilere yönelik bu yemeği verdiğini, Şubat ayında ise 2. dönem başlangıcında da bu etkinliğin devam edeceğini bildirdi.

hibrahimkinik (2) hibrahimkinik (3) hibrahimkinik (4)