Halk Eğitim Merkezinden Sergi Açılışı

• 07 Haziran 2016
Halk Eğitim Merkezinden Sergi Açılışı

Dinar HEM’de muhteşem bir yıl sonu sergisi açıldı. Serginin içerisinde Çöl Ovası Haydarlı yöresine ait yöresel elbiseler giyinmiş bayanlar ve def çalan kadınlar çok renkli görüntüler oluşturdu. İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Yüz Başı Mutlu Tokmak ve Belediye Başkanı Saffet Acar’ın uzun bir süre izlediği köy düğünlerinde oynanan oyunlar çok büyük bir beğeni topladı. 3752 kursiyer tarafından hazırlanan ürünler de serginin en çok beğenilenleri oldu.

halkegitimacilisi2016 (1) halkegitimacilisi2016 (2) halkegitimacilisi2016 (3) halkegitimacilisi2016 (4) halkegitimacilisi2016 (5) halkegitimacilisi2016 (6)