HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ANASINIFINDAN KÜTÜPHANE ZİYARETİ

• 29 Mart 2017
HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ANASINIFINDAN KÜTÜPHANE ZİYARETİ
İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde bulunan Anasınıfı öğrencileri Kütüphaneler haftası münasebetiyle öğretmenleri Pınar AKBUDAK ÖZÇELİK ve yardımcı personellerinin gözetiminde Belediyemiz hizmet binasının üst katında faaliyet gösteren İlçe Halk Kütüphanesine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaret kapsamında Belediyemiz Zabıta Amirliği de ziyaret edilerek Zabıtanın görevleri ile ilgili tanıtım yapıldı.Zabıta Amiri Hasan Hüseyin SARI tarafından yapılan ikramın ardından Kütüphaneye çıkan öğrenciler Kütüphanelerin işlevi,Kütüphanelerde uyulması gereken kurallar konusunda yapılan sohbetin ardından küçük bir kitap okuma etkinliği düzenlenerek ziyaret tamamlandı.