• 13 Mayıs 2015

sdenttmswert0

DİNAR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN

HUKUKİ HAK VE SORUMLULUKLARIMIZ SEMİNERİ

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 12/05/2015 tarihinde Dinar Belediyesi Toplantı Salonunda ceza infaz kurumlarından salıverilen ve haklarında denetimli serbestlik tedbiri verilen 40 yükümlüye “ Hukuki Hak ve Sorumluluklarımız” konulu seminer verildi.

Dinar İlçesi Avukatlarından Mevlüt ÇETİNER tarafından verilen seminere Dinar Denetimli Serbestlik Müdürü Bekir Güç, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelleri ve yükümlüler katıldı. Yaklaşık bir saat süren seminerde konuşan  Avukat Mevlüt ÇETİNER; hukukun önemi,insan hakları,hukuki hak ve sorumluluklarımız,yaşama hakkı,sosyol-ekonomik haklar ve ödevler,siyasi hak ve ödevler hakkında bilgi sundu.

Seminer yükümlülerin sorularına cevap verilerek sona erdirildi.

sdenttmswert1