HÜRRİYET YAZARLARINDAN ÖMÜR KURT DİNAR’DA

• 30 Ocak 2017
HÜRRİYET YAZARLARINDAN ÖMÜR KURT DİNAR’DA

Hürriyet Gazetesi Yazarlarından Ömür Kurt ilçemiz Dinar’a ziyarette bulundu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Uğur Türkmen, Belediye personeli Oğuz Başkaya, Serkan Utku ve TOKİ Şehit Selçuk Gürdal Okulu Müdürü Mehmet Öztürk ve flüt kursu öğrencileri ile röportaj yapan Yazar Ömür Kurt, festival hakkında da bilgi aldı.

Okulu Müdürü Mehmet Öztürk Gazeteci Ömür Kurt’a verdiği demeçte, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı, Dinar Belediyesi, Dinar Halk Eğitim Merkezi ve TOKİ Şehit Selçuk Gürdal Ortaokulu iş birliği ile öğrencilere yönelik flüt kursu hakkında açıklamada bulundu. Ömür Kurt, Suçıkan Park’ta düzenlenen programda; 2016 yılında düzenlenen ve 2017 yılında düzenlenecek olan Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali hakkında Doç. Dr. Uğur Türkmen, Oğuz Başkaya ve Serkan Utku’dan bilgi aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

Sayın Belediye Başkanımızı ve ilgili arkadaşları kutlarım… Söz konusu Dinar’sa gerisi Teferruattır…Raif ÖZTÜRK