• 30 Aralık 2014

belozkalkyer01

İKİ ADET YENİ BEKLEME DURAĞI YAPILIYOR

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ve Zabıta Amiri H. Hüseyin Sarı’nın takibi ile Belediye Hizmet binası önüne ve Atatürk Parkı yanına iki adet halk otobüsü bekleme durağı yapılıyor.

İlçemiz Hükümet binası önünde yer alan eski şehir içi otobüs kalkış yeri, trafiği biraz daha rahatlatmak için Belediye Hizmet binası önünde bulunan oto park yanına alınıyor. Ebatları 3×2 metre olan alt yapının bitmesi sonrasında sipariş edilen camlı durağın bir tanesi, fen işleri müdürlüğü ekipleri ve iş atölyesi ekipleri tarafından belediye önünde ki alana monte edildi. Durak yanına ise otopark alanına bir giriş yapılarak ve etrafı duba ile çevrilerek belediye özel halk otobüsü bekleme yeri yapıldı. Salıpazarı, Atatürk Parkı yanına ise iki adet bekleme durağı yapılacağı, yapım işleri bittikten sonra otobüs ilk kalkış yeri belediye önü olacağı öğrenildi.